duminică, 5 ianuarie 2014

Actiunile companiei noastre in anul 2014

Incalzire in pardoseala la preturi neimaginate pana acum pe www.margas.ro , accesibile tuturor celor care si-au propus un sistem sigur, durabil si performant. 2014 vine cu o gama larga de sisteme pe partea de automatizare la REHAU. Dupa cum majoritatea dintre noi cunoastem, REHAU este liderul incontestabil pe piata sistemelor de incalzire in pardoseala si pentru asta, in mod obligatoriu, trebuie tinuta stacheta cat mai sus. In materialele ce vor urma va vom prezenta noile produse introduse in gama sistemelor de incalzire in pardoseala.

Puteti face cu incredere o cerere de oferta pentru a va convinge sau puteti incerca cel mai nou calculator de incalzire in pardoseala (click pentru directionare) 

 

Va prezentam noua  Regleta de cleme NEA H 230V  pentru INCALZIRE IN PARDOSEALA


-          Pentru racordarea a maxim 6 termostate si 12 servomotoare termice
-          Adecvat pentru termostatele NEA H, precum si pentru regulatorul de temperatura de tip E
-          Comanda integrata a pompei de circulatie
-          Tehnica de racordare fara suruburi, cu cleme
-          Scadere automata a temperaturii interioare, pentru 2 programe de incalzire (C1/C2), prin intermediul unui timer extern optional
-          Sigurante integrate
-          Pentru sine normale, sau montaj pe perete
-          Culoare : partea inferioara si capetele negru RAL 7021, partea superioara (capacul) gri deschis RAL 7035
-          Dimensiuni (H x T x L) : 74 x 40 x 325 mm
-          Pentru utilizarea la 24V este necesar suplimentar transformatorul de retea de 24V
-          Greutate : 0.350 kg

Alaturi de noile termostate de camera NEA devin la acest moment cel mai nou si performant sistem de automatizare si control disponibil pentru o incalzire in pardoseala 



Pentru detalii va stam la dispozitie: 0727958167
                                                    0743627427
                                                    www.margas.ro
                                                    www.heatspot.ro
                                                    office@margas.ro 

joi, 2 ianuarie 2014

Trendul in anul 2014 privind incalzirea in pardoseala

   Dupa cum bine stim inceputul de an cunoaste in general o scadere a vanzarilor pe acest segment de piata care in general mai este completat si de o crestere a preturilor la producatori, toate asta pe fondul cresteri preturilor la materiile prime precum si a taxelor si impozitelor in fiecare stat.
   Desi volumul vanzarilor a scazut se pare ca 90% din potentiali beneficiari isi indreapta atentia catre sistemele premium ale incalzirilor in pardoseala.
  In acest caz se pare ca in anul 2013 cel mai vadut sistem de incalzire in pardoseala a fost cel cu teava RAUTHERM S 17x2 si placa cu nuturi VERIONOVA. Sistemul este completat de o gama larga de distribuitoare din inox cu durata mare de viata, precum si de un sistem complex de control al temperaturi cu noile termostate de camera "NEA"

Seria nouă “NEA” Rehau oferă regulatoare digitale pentru fiecare cameră în parte,deosebite din punct de vedere optic,pentru încălzirea şi răcirea suprafeţelor.Temperatura dorită se reglează prin intermediul a trei taste şi se transmite sistemului în mod automat.Datorită adâncimii reduse de numai 25 mm şi a designului clar,modelele devin elemente structurale în completare la spaţiile moderne de locuit.
  

Tehnica de reglaj Rehau Raumatic HS Bus
Odată cu dezvoltarea tehnicii de reglaj a încălzirii/răcirii,s-a realizat un reglaj confortabil şi un indicator al viitorului.
Sistemul de reglaj REHAU RAUMATIC HC BUS este un sistem de reglaj bazat pe Bus.Toate componentele din cadrul unui segment de sistem sunt legate prin intermediul unui cablu-sistem de bus-uri de câmp,astfel încât şi la instalaţiile mari necesarul de cablare rămâne redus.Instalaţia completă de încălzire Rehau prin pardoseala poate fi comandată prin intermediul internetului cu ajutorul unei cartele web.
Temperarea miezului de beton pe suprafaţa sa-Simplu,individual şi flexibil
Dezvoltarea BKT pentru a deveni BKT eficient de suprafaţă (oBKT) face posibilă o adaptare mai bună şi mai rapidă a serviciilor,deoarece se efectuează amplasarea între planul tavanului şi poziţia inferioară a armaturii.Luând în considerare faşiile pentru montaj pentru zidăria uscată,sunt posibile concepte de birou flexibile.În plus se pot efectua reglări individuale ale încăperilor şi se poate reduce necesarul de aerisire pentru încălzire/răcire.
Noul termostat de camera Rehau din seria Nea este destinat reglarii temperaturii sistemelor de incalzire a suprafetelor. Dispozitivul se remarca printr-un design modern si atractiv, asigurand o deservire simpla, montaj facil si functii accesibile. Astfel, sistemul este compact si plat, dispunand de un ecran de tip LCD luminat, pentru optimizarea vizibilitatii parametrilor afisati. In ceea ce priveste instalarea, aceasta se poate realiza atat sub tencuiala, cat si direct pe perete. Interfata cu utilizatorul include simboluri sugestive, iar comanda prin intermediul celor trei taste este clara si intuitiva. Dispozitivul poate fi protejat impotriva folosirii fara autorizatie de catre copii, prin intermediul unui element de blocare de siguranta. Nea prezinta trei grade de operare (utilizatori finali, service si experti) ce permite accesul la diferite niveluri de reglaj pentru stabilirea valorilor parametrilor specifici, evitandu-se, astfel, modificarea accidentala a setarilor de baza. Termostatul poate fi combinat, in mod optional, cu senzorul de distanta Rehau. Incepand cu semestrul al doilea 2013, pe piata internationala de instalatii sunt disponibile variantele de incalzire (H), furnizare a agentului termic cu program temporizat (HT) si incalzire/racire temporizata (HTC), dispozitivul fiind fabricat in variante de alimentare la tensiune de 230 V sau 24 V.
Acest termostat de camera este castigatorul unui important premiu , care il califica in cursa pentru cel mai bun termostat de camera realizat pana in prezent.

 Pentru informatii suplimentare,  


Pentru detalii va stam la dispozitie: 0727958167
                                                    0743627427
                                                    www.margas.ro
                                                    www.heatspot.ro
                                                    office@margas.ro