joi, 13 februarie 2014

Diferenta intre placile cu nuturi existente pe piata. De ce sa alegem VARIONOVA!!

Incalzire in pardoseala la preturi neimaginate pana acum pe www.margas.ro , accesibile tuturor celor care si-au propus un sistem sigur, durabil si performant. 2014 vine cu o gama larga de sisteme pe partea de automatizare la REHAU. Dupa cum majoritatea dintre noi cunoastem, REHAU este liderul incontestabil pe piata sistemelor de incalzire in pardoseala si pentru asta, in mod obligatoriu, trebuie tinuta stacheta cat mai sus. In materialele ce vor urma va vom prezenta noile produse introduse in gama sistemelor de incalzire in pardoseala.

Puteti face cu incredere o cerere de oferta pentru a va convinge sau puteti incerca cel mai nou calculator de incalzire in pardoseala (click pentru directionare) 


Dupa cum stim in piata gasim multe tipuri de placa cu nuturi destinata chipurile sistemelor de incalzire in pardoseala
Pretul lor poate pleca chiar si de la 7 euro/mp dar daca avem timp sa analizam diferenta intre o placa de 7 euro/mp si una de 12 euro/mp este ca de la cer la pamant.
Placa multifuncţională din polistiren a plăcii cu nuturi REHAU Varionova (la ambele variante cu şi fără izolaţie) asigură o susţinere sigură a ţevii, accesibilă şi etanşează împotriva apei din şapă şi umezelii. Varianta sistemului cu izolaţie fonică fabricată dintr-un material în conformitate cu cerinţele ÖNORM DIN EN 13163. Profilul fălţuit permit o tăiere rapidă şi dreaptă.
Conturul special al nuturilor fac posibilă o distanţă de pozare de 5 cm şi o dirijare a ţevilor multiplă şi sigură chiar şi în zonele de curbură ale ţevii.
Este singura placa cu nuturi care permite asezarea tevi chiar si pe diagonala....

 Nuturile de îmbinare prevăzute la ambele capete ale plăcii permit o asamblare sigură, fără formare de punţi fonice sau termice. Tehnica îmbinării plăcilor este oricând reversibilă. Fâşiile de îmbinare REHAU, fâşiile de racord REHAU şi punţile cu nuturi REHAU se regăsesc la ambele variante ale plăcii cu nuturi varionova. Sistemul REHAU cu placa de nuturi varionova este prevăzut pentru utilizarea cu şape ce îndeplinesc criteriile DIN 18560.

Montajul
  1. Fixarea dulapului REHAU pentru distribuitor
  2. Montarea distribuitorului REHAU
  3. Fixarea benzilor perimetrale REHAU
  4. Aplicarea materialelor izolatoare REHAU (după caz)
  5. Tăierea plăcii cu nuturi REHAU Varionova şi aplicara acesteia de-a lungul benzii perimetrale REHAU
  6. Racordarea ţevii REHAU la capătul distribuitorului REHAU
  7. Amplasarea ţevilor REHAU conform planului de pozare a plăcii cu nuturi
  8. Racordarea ţevii REHAU la capătul distribuitorului REHAU
  9. Montarea profilului de rosturi
Cu ajutorul sistemului REHAU cu nuturi varionova pentru incalzirea in pardoseala, ţevile cu unghi de curbare de 45° vor fi sigur fixate. Restul neutilizabil al plăcii fonoizolatoare 30-2 aflat de-a lungul benzii perimetrale REHAU trebuie îndepărtat La varianta fără placă izolatoare, placa cu nuturi REHAU Varionova se va fixa prin elementele REHAU de susţinere a plăcii Capătul benzii perimetrale REHAU va fi lipit întocmai peste placa REHAU cu nuturi. Bucăţile rămase la capătul unui şir pot fi folosite pentru porţiunile de început ale unui nou şir de pozare.

Elementul REHAU de susţinere a plăcii permite o fixare sigură a plăcii REHAU cu nuturi varionova fără folie fonoizolatoare pe partea inferioară. Făşiile de record REHAU vin în întâmpinarea spaţiilor de trecere la uşi şi rosturilor din şapă. În zona fâşiilor de record se va monta după caz o placă izolatoare REHAU

Pentru detalii ne puteti contacta : 0727958167
                                                       0743627427
                                                      www.margas.ro
                                                      office@margas.ro


joi, 6 februarie 2014

SUPER OFERTELE CONTINUA PANA IN FEBRUARIE 2014

Super oferta in Februarie 2014 la sistemele de incalzire in pardoseala www.margas.ro. Pentru a va convinge nu trebuie decat sa solicitati o oferta din partea serviciului tehnic.


Incalzire in pardoseala la preturi neimaginate pana acum pe www.margas.ro , accesibile tuturor celor care si-au propus un sistem sigur, durabil si performant. 2014 vine cu o gama larga de sisteme pe partea de automatizare la REHAU. Dupa cum majoritatea dintre noi cunoastem, REHAU este liderul incontestabil pe piata sistemelor de incalzire in pardoseala si pentru asta, in mod obligatoriu, trebuie tinuta stacheta cat mai sus. In materialele ce vor urma va vom prezenta noile produse introduse in gama sistemelor de incalzire in pardoseala.

Puteti face cu incredere o cerere de oferta pentru a va convinge sau puteti incerca cel mai nou calculator de incalzire in pardoseala (click pentru directionare) 

Sistemul de incalzire in pardoseala REHAU cu placi Varionova



Asa cum probabil deja cunoasteti incalzirea in pardoseala este prezenta in piata in mai multe variante. Prima si cel mai des utilizata la o locuinta de tip rezidential este varianta placilor cu nuturi cu teava Rautherm S 17x2mm. Desi este un sistem ceva mai costisitor decat variantele cu plasa, agrafe sau sina,  prezinta cele mai multe avantaje din punct de vedere tehnic.
Voi incepe prin a face o descriere a tipurilor de placa cu nuturi Varionova utilizabile la sistemul de incalzire in pardoseala.


Aceasta este diponibila in mai multe variante - 30mm grosimea izolatiei
                                                                   - 11mm grosimea izolatiei
                                                                   - fara izolatie termica
Avantajele acestei placi cu nuturi destinate incalzirii in pardoseala sunt urmatoarele:
- Premite montajul tevii de 17x2mm sau 14x1,5mm
- Timp de lucru mult mai redus, ceea ce atrage dupa sine costuri mai reduse cu instalarea incalzirii in pardoseala
-  Usurinta in faza de executie
- Prindere extrem de sigura a tevii
- Prelucrare usoara a formelor necesare incaperilor
- Etanseaza foarte bine sapa impotriva pierderilor de apa
- Permite montarea incalzirilor in pardoseala cu distanta de pozare de 5 cm si multiplu
- Contur sepecial tip nut/feder la imbinarea placilor de incalzire in pardoseala
- Izolatie fonica superioara fata de celelalte sisteme
- Conductivitate termica foarte scazuta de numai 0,040W/mK
- Sarcina de circulatie maxima de 5,0kN/mp (varianta cu izolatie de 30mm) si 6,0kN/mp(la varianta fara izolatie termica).

In materialele urmatoare vom prezenta toate tipurile de sisteme de incalzire in pardoseala disponibile la producatorul REHAU

Pentru detalii va stam la dispozitie: 0727.958.167
                                                     0742.627.427
                                                     www.margas.ro
                                                     office@margas.ro