luni, 28 aprilie 2014

Incalzirea in pardoseala-intre mit si realitate

Incalzirea in pardoseala - INTRE MIT SI REALITATE?!


Incalzire in pardoseala cu teava Pe-Xa, garantata 100 ANI pe  www.margas.ro   0727958167,  0743627427 accesibile tuturor celor care si-au propus un sistem sigur, durabil si performant. 2014 vine cu o gama larga de sisteme pe partea de automatizare la REHAU. Dupa cum majoritatea dintre noi cunoastem, REHAU este liderul incontestabil pe piata sistemelor de incalzire in pardoseala si pentru asta, in mod obligatoriu, trebuie tinuta stacheta cat mai sus. In materialele ce vor urma va vom prezenta noile produse introduse in gama sistemelor de incalzire in pardoseala.

Puteti face cu incredere o cerere de oferta pentru a va convinge sau puteti incerca cel mai nou calculator de incalzire in pardoseala (click pentru directionare) 


1. Sistemul de incalzire in pardoseala este dificil de instalat?!
Incalzirea in pardoseala poate fi montata atat intr-o casa aflata in constructii cat si intr-o casa in care exista deja locuitori. Instalarea dureaza de la cateva ore pana la 2-3 zile in functie de suprafata pentru care se doreste instalarea. Nu conteaza ce tip de pardoseala exista sau care va fi aplicat ulterior.

2. Incalzirea in pardoseala poate fi montata numai in anumite camere?!
Incalzirea in pardoseala se poate monta in orice camera dotiti dumneavoastra sau in orice tip de cladire: bai, bucatarii, garaje, dormitoare, sufragerii, camara, biserici, scoli, magazine...si lista poate continua....

3. Daca se strica sistemul de incalzire trebuie sa scot toata podeaua?!
Absolut fals...desi un astfel de sistem se defecteaza foarte, dar foarte greu, dauna este localizata cu mare precizie, astfel incat se va repara sau indeparta o singura piesa. Mai mult decat atat, sistemuele de incalzire in pardosela oferite de MARGAS INSTAL au o garantie de zece ani si nu necesita intretinere.

4. Incalzirea in pardoseala presupune costuri foarte mari?!
Un sistem de incalzire prin radiatoare inseamna costuri mai mari cu peste 50% fata de un sistem de incalzire prin pardoseala cu agent termic. Temperatura o reglati dvs in functie de gradul de confort dorit. Simplitatea sistemului va permite o flexibilitate sporita si o utilizare mult prea facila.

5. Incalzirea in pardoseala este greu de reglat?!
Sistemele de incalzire in pardoseala sunt foarte simplu de utilizat si de reglat cu ajutorul unui termostat existent in fiecare camera sau printr-un panou central ce are drept scop reglarea senzorilor si termostatelor din cladire. Fiecare dintre dvs isi poate alege in functie de preferinte gradele de caldura sau racoare dorite.

6. Incazirea in pardoseala ofera doar incalzire, nu?!
GRESIT!!! Un astfel de sistem isi dovedeste utilitatea atat pe timp de iarna, cat si pe tim de vara, oferind temperatura interioara optima in functie de sezon.

7. Incalzirea in pardoseala imi afecteaza sanatatea?!

Sanatatea dvs va fi in deplina siguranta cu un astfel de sistem. Ce poate fi mai placut decat sa va plimbati descult/a direct pe podea? Stim destul de bine ca mersul descult direct pe podea are beneficii majore asupra sanatatii....si daca temperatura este perfecta, ce ne-am putea dori mai mult? Asadar o circulatie mai buna si un impact direct benefic asupra oaselor, deja sunt doua puncte forte pentru un astfel de sistem...:)

8. Praful este unul dintre dezavantajele incalzirii in pardoseala?!
Nicidecum!!! Un astfel de sistem genereaza o miscare lenta a aerului in incapere, iar o instalare si o setare corecte ale sistemului nu vor creste viteza de circulatie a aerului, nu vor creste nivelul bacteriilor sau nivelul unor factori daunatori, mentinand un nivel optim de umiditate. Chiar si in cazul persoanelor care sufera de alergie la praf sistemul de incalzire in pardoseala poate deveni un foarte bun prieten si o solutie in acelasi timp.

9. Incalzirea in pardoseala poate fi instalata numai sub gresie?!
Ei bine nu!!! De la parchet la placi ceramice, la piatra naturala, mocheta, marmura, linoleum, covor sau orice alt material, incalzirea in pardoseala permite orice fel de finisaj in aceasta privinta.

10. Toate raspunsurile de mai sus sunt adevarate?!
Absolut toate explicatiile oferite la intrebarile de mai sus sunt verificate si testate de specialisti si mai mult decat atat sunt confirmate de catre multitudinea de clienti care deja au ales un astfel de sistem de incalzire.

Pentru orice intrebari sau neclaritati, va stam cu mare placere la dispozitie:
0727958167
0743627427
www.margas.ro
office@margas.ro