joi, 14 august 2014

Incalzirea in pardoseala de la REHAU - prin MARGAS INSTAL

Incalzirea in pardoseala cu teava Pe-Xa, garantata 100 ANI, pe www.margas.ro, 0727.958.167, 0743.627.427, accesibila tuturor celor care si-au propus un sistem sigur, durabil si performant.


Dupa cum majoritatea dintre noi cunoastem, REHAU este liderul incontestabil pe piata sistemelor de incalzire in pardoseala si pentru asta, in mod obligatoriu, trebuie tinuta stacheta cat mai sus. In materialele ce vor urma va vom prezenta noile produse introduse in gama sistemelor de incalzire in pardoseala.


MARGAS INSTAL comercializeaza si monteaza o gama completa de sisteme pentru incalzire in pardoseala in Bucuresti si in alte orase din tara.
  • Teava pentru incalzire in pardoseala.
  • Distribuitoare cu debitmetre pentru incalzire in pardoseala.
  • Aditiv sapa pentru incalzire in pardoseala.
  • Banda perimetrala pentru incalzire in pardoseala.
  • Placa nuturi pentru incalzire in pardoseala.
  • Toata gama de componente pentru incalzire in pardoseala.

Incalzirea in pardosealaa devenit indispensabila in proiectarea oricarei cladiri, tehnologia evolueaza foarte repede si de la an la an cu imbunatatiri si mai multe, ceea ce face decizia oricarui cumparator din ce in ce mai dificila.
MARGAS INSTAL este partener autorizat Rehau si are o experienta de peste 10  in montajul, importul si vanzarea sistemelor de incalzire in pardoseala.

ARGUMENTE:
  • Asa cum v-am explicat si anterior, incalzirea in pardoseala ofera o experienta unica prin distribuirea uniforma a caldurii in camera, pornind de la nivelul podelei si implicit la nivelul corpului, transferul de caldura fiind unul ideal.
  • Economie cat mai mare de energie conventionala, ceea ce pentru dumneavoastra inseamna importante scaderi de costuri.
  • Calitatea aerului interior este mai buna fata de calitatea aerului intalnit la alte forme de incalzire (se evita arderea prafului din atmosfera, miscarea aerului in camera este mult redusa). Nu creeaza probleme persoanelor alergice sau care sufera de astm.
  • Conditii igienice superioare (nu se formeaza zone umede pe pardoseala evitandu-se formarea coloniilor de bacterii).
  • Incalzirea in pardoseala da posibilitatea unei amenajari flexibile a spatiului, oferind si un design atragator: intreg sistemul pentru incalzire este total ascuns; fara tevi la vedere, corpuri, etc., dand posibilitatea unei exploatari optime a spatiului.
  • Foloseste agent termic de joasa scazute 35-45grade. Potrivire perfecta cu pompele de caldura si cu centralele termice in tehnica condensatiei ale caror randamente sunt cu cel putin 15% superioare celor clasice; posibilitatea de a folosi forme economice de caldura ( pompe de caldura, energie solara);

DE CE REHAU?
REHAU este o marca de prestigiu pe plan international in domeniul prelucrarii polimerilor si a ofertei de sisteme. Clientii, furnizorii si colaboratorii considera ca marca REHAU promoveaza performanta, calitatea, inovatia si design-ul competent. Aceste calitati au stat la baza succesului companiei inca de la infiintarea acesteia in 1948. Prin inovatii de exceptie si printr-o inalta fiabilitate, REHAU isi creeaza avantaje concurentiale pe termen lung. Datorita combinatiei intre inalta performanta in dezvoltare si organizare puternic descentralizata a vanzarilor si service-ului, grupul international se situeaza pe piata in topul ofertantilor. 
In conceptia REHAU, inaltul profesionalism de la dezvoltarea materialelor si pana la executie precum si pasiunea pentru fascinanta utilitate si potentialul materialelor polimere sunt premise esentiale pentru a fi o marca de top de succes pe plan mondial. 
Orientarea antreprenoriala pe termen lung face din REHAU un partener independent si de incredere pentru clientii din intreaga lume. Rehau este un brand lider mondial, recunoscut pentru Calitate, Inovatie si Fiabilitate.
Montam incalzire in pardoseala pentru: locuinte rezidentiale, constructii industriale, apartamente, centre, spitale, scoli, univesitati, etc.






Tel: 0727.958.167, 0743.627.427
Email: office@margas.ro
Website: www.margas.ro