miercuri, 1 octombrie 2014

Termostatele NEA - revolutie in tehnologie la incalzirea in pardoseala

Incalzirea in pardoseala cu teava Pe-Xa, garantata 100 ANI, pe www.margas.ro, 0727.958.167, 0743.627.427, accesibila tuturor celor care si-au propus un sistem sigur, durabil si performant.



TEHNOLOGIE SI INOVATIE INTR-UN SINGUR CUVANT: NEA - noul controler de camera bate orice tehnologie in materie de termostate pentru incalzirea in pardoseala.

Mic si plat, insa cu o multime de caracteristici, termostatul NEA de la REHAU, reprezinta parghia intre inovatie si utilitate pentru orice concept de locuinta care este prevazuta cu sistemul de incalzire in pardoseala.

Ce ne ofera acest controler? Asa cum reiese si din denumirea tehnica a acestuia, NEA inseamna control al temperaturii in camere, design modern premiat in acest domeniu, instalare si operare facila, cu o multime de caracteristici specifice.

Oferta cuprinde doua variante:

  • Incalzire cu program de temporizare (NEA HT)
  • Incalzire cu program orar si conectare la senzor de la distanta (NEA HCT).
Reglatorul de temperatura NEA functioneaza pe 24 volti, transformatorul de la 230 la 24 volti, fiind parte integrata.

A. PREMIAT IN MATERIE DE DESIGN
  • Reglatorul de temperatura a camerei NEA impresioneaza prin design-ul sau unic si fara varsta, fiind premiat in 2013 la ISH cu unul dintre cele mai ravnite premii din acest domeniu.

B. INSTALARE SI UTILIZARE EXTREM DE FACILA
  • Controlerul are un design compact cu dimensiuni reduse si este prevazut cu un display LCD iluminat. Instalarea pe perete este simpla si sigura, fiind operat cu ajutorul a trei butoane.
  • Afisarea statusului cu simboluri clare este extrem de facila de interpretat si mai mult decat clara utilizatorului.
  • Dispozitivul poate fi protejat de operare neautorizata cu ajutorul functiei de blocare pentru siguranta la copii.
  • Termostatul de camera oferă, de asemenea, diverse autorizatii de acces pentru setarea parametrilor cu utilizatorul final, servicii și nivel de experti. Acest lucru garanteaza ca setarile de baza nu sunt modificate accidental.


C. FUNCTIONARE PENTRU CONFORT SPORIT
Functiile suplimentare ale termostatelor NEA usureaza viata de zi cu zi a utilizatorului. De exemplu se pot programa pana la 3 timpi in functie de zona. Mai mult decat atat ora este afisata si pot fi setate mai multe moduri de operare:
  • modul prezenta
  • modul vacanta
  • modul petrecere
Termostatul de cameră HCT poate fi combinat optional cu senzorul remote REHAU.

Pentru a intelege mai bine beneficiile termostatelor NEA va stam la dispozitie cu exemple concrete de la clientii nostri si oferte explicite care va vor sustine in alegerea utilizarii acestor sisteme pentru confortul dumneavoastra:

Tel: 0727.958.167; 0743.627.427
Email: office@margas.ro
Website: www.margas.ro