vineri, 27 februarie 2015

Atentie la calitatea produselor pentru incalzire pardoseala! Falsuri la tot pasul!

Dupa mai multe cazuri intalnite in piata sau relatate de catre clientii nostri, ne-am gandit sa deschidem azi un subiect destul de controversat, in privinta calitatii produselor alese pentru incalzirea prin pardoseala, ceruta din ce in ce mai mult de catre proprietarii de locuinte, birouri sau alti beneficiari.

Despre calitate s-a mai tot vorbit, insa nu ne-am propus acum sa va aratam ce produse de calitate oferim noi, mai degraba vrem sa realizati cat de usor puteti fi pacaliti prin produse care arata identic cu originalul, dar care nu are nicio treaba cu calitatea....

Un exemplu simplu, intalnit tot mai des este teava Pe-Xa, pe care din pacate multi incearca sa o reproduca la un pret mai ieftin si realizand totodata ca este foarte dificil sa deschizi o linie de productie pentru un asemenea produs premium, cauta solutii inteligente de a pacali clientii prin imitatii de cea mai joasa calitate. Clientului ii este foarte frumos prezentat produsul, fie ca si original cu teava Pe-Xa de la REHAU, fie ca produs similar realizat de catre alti producatori, dar la aceeasi calitate! O MARE MINCIUNA! 

Clientul este nevoit sa verifice inainte de toate calitatea acestor produse si sa isi dea seama ca oricat de mult si-ar dori aceeasi calitate oferita de teava REHAU, Pe-Xa, pentru incalzire in pardoseala, nu va gasi la un pret ieftin decat produse fara calitate care ii va genera ulterior pagube si implicit costuri si mai mari.

Culorile si inscrisul tevii prezentate ca fiind drept Pe-Xa te pot pacali in prima faza, insa daca te uiti mai atent si daca reusesti sa te informezi in prealabil ce caracteristici are teava originala, iti dai seama instant ca te afli in fata unei actiuni de frauda, in care tu poti deveni victima fara sa vrei.

Am avut si noi in mana un produs copiat (fake) si ne-am convins cat de usor poti fi pacalit daca nu esti specialist in domeniu. Daca gasesti si un vanzator care sa iti ia ochii prin cuvinte si metode convingatoare, ai toate sansele sa strici o lucrare in care ai investit o multime de bani si in care vrei ca toate instalatiile sa te tina o viata... Ne-am imaginat ce se intampla: daca nu mai aveti caldura cand afara sunt 10-15 grade cu minus, daca vi se sparge teava nu la mult timp dupa finalizarea lucrarii si tre sa spargeti de mai multe ori, daca apar mirosuri neplacute in casa si lista poate continua...

Lasam imaginile sa vorbeasca de la sine si va reamintim ca teava originala RAUTHERM S - Pe-Xa produsa de REHAU, are urmatoarele avantaje:
  • calitate Made in Germany
  • experienta de productie de peste 25 de ani
  • grad inalt de rezistenta la spargere si rezilienta spre deosebire de alte tevi
  • grad inalt de FLEXIBILITATE chiar si in cele mai grele conditii de pe santier, ca de exemplu temperaturi exterioare mici.
  • tehnica imbinare cu manson alunecator: RAPID, SIMPLU si SIGUR
  • conform DIN 16892
  • ESTE SUPUSA IN PERMANENTA UNOR CONTROALE DE CALITATE EXTERNE SI INTERNE
  • Inregistrat DIN CERTCO (nr, de inregistrare 3V226 PE-Xa precum si 3V227) conform DIN 4726/DIN EN ISO 15875
  • etanseitate conform DIN 4726
  • 10 ANI GARANTIE PENTRU SISTEMELE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA CU POLITA DE ASIGURARE, CONFORM PROTOCOLULUI REHAU DE PUNERE IN FUNCTUNE.
Pana data viitoare, aveti grija de voi si nu mai credeti ca tot ce arata frumos si se vinde ieftin, este si bun! O sa mai revenim si cu alte exemple pe parcurs!

Pe noi ne gasiti asa cum v-ati obisnuit la:
0727.958.167; 0743.627.427
office@margas.ro
www.margas.ro
www.rehau-incalzireinpardoseala.ro/