miercuri, 3 februarie 2016

A venit frigul si incalzirea in pardoseala nu functioneaza corect?

Incalzire in pardoseala cu deficiente in functionare

   As vrea sa dezbatem azi un subiect la mare cautare in aceasta perioada, defapt un subiect cam dificil pentru cei care au un sistem de incalzire in pardoseala si el nu functioneaza in parametri.
In urma cu cateva zile am fost contactat de cineva care avea o incalzire in pardoseala facuta in urma cu doar 3 ani. Nu vreau sa dau numele firmei care a executat si nici a instalatorului care a pus in opera lucrarea. Sunt mai putin importante aceste detalii.
    Casa P+E+M aproximativ 240mp frumos realizata. Distribuitor pe fiecare nivel, fara grupuri de amestec (care nu sunt necesare daca avem centrala in condensatie), dar cu centrala clasica care functiona la 60 grade agentul termic in pardoseala.
Incalzire prin pardoseala    In camera tehnica aveam cate o pompa de circulatie pentru fiecare nivel de pardoseala incalzita, dar care nu avea nici un fel de control. Era o vorba care zicea" benzineste, scanteieste dar nu porneste"....se aplica intocmai. Pornea centrala urca la 60-65 grade timp de 10-15 secunde si se oprea. O problema relativ simplu de rezolvat pentru un cunoscator (curatat filtru Y si problema rezolvata), insa problemele au aparut dupa pornire.
   Ce ne facem ca instalatia avea 3 pompe de circulatie identice (parametri hidraulici identici) insa circuitele aveau hidrodinamica diferita. Ba mergea parterul si etajul putin si nu mergea mansarda, ba mergea mansarda si parterul dar nu mergea parterul si tot asa. Pentru un cunoscator ar fi zis din prima ca trebuie facuta echilibrare hidraulica (dar cum???) pentru ca nu aveam robineti de reglaj hidraulic.
   Problema ulterior a fost rezolvata prin ceva modificari, cea mai importanta fiind instalarea unui BEP (butelie de echilibrare hidraulica) dar ce vroiam sa scot in evidenta este urmatorul lucru: Respectivul beneficiar a platit o lucrare care stia ca va fi perfecta din punct de vedere ar functionalitati, desi a platit un pret cu 15-20% mai mare decat ce se practica in piata, de aceea va recomand  LUCRATI NUMAI CU FIRME SPECIALIZATE IN ASTFEL DE SISTEME. INCALZIREA IN PARDOSEALA ESTE UN SISTEM SIGUR, DURABIL SI EXTREM DE CONFORTABIL , cu conditia sa fie realizat corect.

incalzire in pardoseala promotie
Promotia anului numai pe www.margas.ro
   Firma noastra executa lucrari de incalzire in pardoseala, asigurand si partea deproiectare, service si garantie. 
   In aceasta perioada desfasuram si o super companie de iarna care sunt sigur ca e pe placul dvs. 


Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii:
www.margas.ro
www.incalzireinpardoseala.com
www.rehau-incalzireinpardoseala.ro
0727.958.167
0743.627.427