joi, 13 februarie 2014

Diferenta intre placile cu nuturi existente pe piata. De ce sa alegem VARIONOVA!!

Incalzire in pardoseala la preturi neimaginate pana acum pe www.margas.ro , accesibile tuturor celor care si-au propus un sistem sigur, durabil si performant. 2014 vine cu o gama larga de sisteme pe partea de automatizare la REHAU. Dupa cum majoritatea dintre noi cunoastem, REHAU este liderul incontestabil pe piata sistemelor de incalzire in pardoseala si pentru asta, in mod obligatoriu, trebuie tinuta stacheta cat mai sus. In materialele ce vor urma va vom prezenta noile produse introduse in gama sistemelor de incalzire in pardoseala.

Puteti face cu incredere o cerere de oferta pentru a va convinge sau puteti incerca cel mai nou calculator de incalzire in pardoseala (click pentru directionare) 


Dupa cum stim in piata gasim multe tipuri de placa cu nuturi destinata chipurile sistemelor de incalzire in pardoseala
Pretul lor poate pleca chiar si de la 7 euro/mp dar daca avem timp sa analizam diferenta intre o placa de 7 euro/mp si una de 12 euro/mp este ca de la cer la pamant.
Placa multifuncţională din polistiren a plăcii cu nuturi REHAU Varionova (la ambele variante cu şi fără izolaţie) asigură o susţinere sigură a ţevii, accesibilă şi etanşează împotriva apei din şapă şi umezelii. Varianta sistemului cu izolaţie fonică fabricată dintr-un material în conformitate cu cerinţele ÖNORM DIN EN 13163. Profilul fălţuit permit o tăiere rapidă şi dreaptă.
Conturul special al nuturilor fac posibilă o distanţă de pozare de 5 cm şi o dirijare a ţevilor multiplă şi sigură chiar şi în zonele de curbură ale ţevii.
Este singura placa cu nuturi care permite asezarea tevi chiar si pe diagonala....

 Nuturile de îmbinare prevăzute la ambele capete ale plăcii permit o asamblare sigură, fără formare de punţi fonice sau termice. Tehnica îmbinării plăcilor este oricând reversibilă. Fâşiile de îmbinare REHAU, fâşiile de racord REHAU şi punţile cu nuturi REHAU se regăsesc la ambele variante ale plăcii cu nuturi varionova. Sistemul REHAU cu placa de nuturi varionova este prevăzut pentru utilizarea cu şape ce îndeplinesc criteriile DIN 18560.

Montajul
  1. Fixarea dulapului REHAU pentru distribuitor
  2. Montarea distribuitorului REHAU
  3. Fixarea benzilor perimetrale REHAU
  4. Aplicarea materialelor izolatoare REHAU (după caz)
  5. Tăierea plăcii cu nuturi REHAU Varionova şi aplicara acesteia de-a lungul benzii perimetrale REHAU
  6. Racordarea ţevii REHAU la capătul distribuitorului REHAU
  7. Amplasarea ţevilor REHAU conform planului de pozare a plăcii cu nuturi
  8. Racordarea ţevii REHAU la capătul distribuitorului REHAU
  9. Montarea profilului de rosturi
Cu ajutorul sistemului REHAU cu nuturi varionova pentru incalzirea in pardoseala, ţevile cu unghi de curbare de 45° vor fi sigur fixate. Restul neutilizabil al plăcii fonoizolatoare 30-2 aflat de-a lungul benzii perimetrale REHAU trebuie îndepărtat La varianta fără placă izolatoare, placa cu nuturi REHAU Varionova se va fixa prin elementele REHAU de susţinere a plăcii Capătul benzii perimetrale REHAU va fi lipit întocmai peste placa REHAU cu nuturi. Bucăţile rămase la capătul unui şir pot fi folosite pentru porţiunile de început ale unui nou şir de pozare.

Elementul REHAU de susţinere a plăcii permite o fixare sigură a plăcii REHAU cu nuturi varionova fără folie fonoizolatoare pe partea inferioară. Făşiile de record REHAU vin în întâmpinarea spaţiilor de trecere la uşi şi rosturilor din şapă. În zona fâşiilor de record se va monta după caz o placă izolatoare REHAU

Pentru detalii ne puteti contacta : 0727958167
                                                       0743627427
                                                      www.margas.ro
                                                      office@margas.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.