joi, 4 iunie 2015

5 DESTINATII CIUDATE PENTRU INCALZIREA IN PARDOSEALA

Da...nu ne-am gandit nici noi la asa ceva, insa experienta cu clientii ne-a dovedit ca este si acesta un inceput...
Luand in calcul confortul dat de caldura si libertatea spatiului pe care radiatoarele (caloriferele) le suprima, incalzirea prin pardoseala cucereste piete care odata au fost dominate de sisteme de incalzire bazate pe gaz sau electricitate. De la case, birouri, sali de sport si spatii comerciale, msistemele de incalzire pardoseala se pare ca isi fac locul, mai nou, in locatii mai putin conventionale, carora, desigur, nu le contestam necesitatea unui astfel de sistem, in diminetile friguroase de iarna:
  1. CASE IN COPACI
  2. BARCI
  3. GRADINI ZOOLOGICE
  4. FABRICI DE PRODUSE LACTATE
  5. ADAPOSTURI PENTRU ANIMALE
1. CASE IN COPACI - Ce poate fi mai minunat intr-o casa construita in copac, decat cantecul pasarelelor, vantul care iti adie prin par si imaginea de vis verde care te inconjoara???...Relaxare deplina...pe timp de vara, adevarat.
Insa, mai nou, oamenii cauta experiente de genul si pe timp de iarna. Ce lipseste din peisaj in astfel de conditii? Va spunem noi: un sistem de incalzire in pardoseala care sa isi justifice investitia intr-o astfel de casa si pe timp de vara si pe timp de iarna. Imaginati-va o petrecere alaturi de prieteni, iarna, intr-o casa in copac cu multa caldura, apa calda si toate utilitatile la indemana...Da, si noua ni s-a parut ciudat, insa...realitatea ... asta este!

2. BARCI - Cu siguranta nu vorbim de barci, iahturi, vapoare sau altceva de lux. Nu! Proprietarii care in general gasesc utilitatea acestor mijloace si pe timp de iarna, s-au gandit la instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala pentru constructii mai mici in materie de barci, iahturi, vaporase sau ce or mai fi... Da, ciudat intr-adevat, insa..s-a intamplat!


3. GRADINI ZOOLOGICE - Multi dintre proprietarii de gradini zoologice incearca pe cat posibil sa ofere animalelor salbatice, un habitat cat mai apropiat de cel natural, insemnand aceasta fie podea incalzita, roci incalzite, piscine incalzite si altele... este totusi foarte greu sa asiguri astfel de solutii de incalzire, dat fiind faptul ca animalele pot considera orice obiect nou aparut in mediul lor, un obstacol asupra caruia isi vor exercita insticntul de aparare a teritoriului. 
Incalzirea prin pardoseala sau incalzirea prin pereti, plafoane, nu presupune ocuparea spatiului fizic de locuit, asadar confort pentru animale si investitie care nu sunt distruse...da, asta chiar e ciudat, dar s-a intamplat!!!

4. FABRICI DE PRODUSE LACTATE - Vremea rece de afara nu expune doar vitele la diverse riscuri de sanatate, ci se pare ca aduce cu sine si scaderea productiei de lapte si reduce absorbtia de anticorpi la viteii nou-nascuti... Multe fabrici de produse lactate aleg in prezent un sistem de incalzire prin pardoseala, pentru a asigura protectia cirezilor, pastrand un mediu uscat si cald pentru animale. 

5. ADAPOSTURI PENTRU ANIMALE - Multi iubitori de animale sunt in stare sa face orice pentru patrupedele lor, asadar nu ne mira ca incep sa vina cereri pentru instalare incalzire pardoseala si din aceasta directie. Oamenii sunt dispusi sa faca investitii mari pentru fericirea acestor necuvantatoare, vedem de fapt si la televizor in fiecare zi cate o chestie care ne lasa socati, cum vedetele investesc o multime de bani pentru pudelul lor sau tendinte in materie de animale de companie.

Echipa noastra nu contesta necesitatea unui sistem de incalzire in pardoseala in oricare din situatiile de mai sus sau in alte locatii, mai putin conventionale, deci vom fi mai mult decat bucurosi sa raspundem oricarei cereri venite din partea clientilor cu astfel de cerinte. Incalzirea in pardoseala, REHAU se adapteaza perfect oricarei locatii, indiferent de amplasament, destinatie sau conditii speciale de constructie.

Office@margas.ro
0727.958.167; 0743.627.427
www.margas.ro
www.incalzireinpardoseala.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.