marți, 14 iulie 2015

CONTROLUL TEMPERATURII - ORIUNDE! ORICAND!

In vremurile noastre lucrurile se schimba foarte rapid..in viata, in business, in tehnologie...traim in contra timp si cu dorinta permanenta de a ne adapta si de a incerca tot ce este nou...
Tocmai de asta ne-am gandit sa nu ratam ocazia de a va prezenta noutatea adusa de  catre cei de la REHAU pe piata: SISTEMUL COMPLET NEA SMART.

Ce inseamna NEA SMART? Un sistem dedicat controlului temperaturii in mai multe zone din vile si cladiri de tip business. Solutia NEA SMART se imbina armonios atat cu sistemele clasice de incalzire in pardoseala sau cu radiatoare, cat si cu sisteme de incalzire sau racire in 2 tevi, prin pardoseala, convectoare de sapa, pereți sau tavane; cu controlul punctului de roua pentru evitarea aparitiei condensului.Termostatele inteligente NEA permit accesul mobil cu ajutorul internetului. Pentru o mai mare flexibilitate, exista atat in varianta cu cablu cat si wireless.

Ce avantaje prezinta solutia NEA SMART de la REHAU?

  • REDUCERI SEMNIFICATIVE DE COSTURI CU PANA LA 20% - prin controlul inteligent al temperaturii se fac reduceri seminifcative de energie
  • OPERABILITATE INTUITIVA - ghid de utilizare disponibil, cotrol facil si intuitiv folosind rotita de pe termostat
  • CONTROL NELIMITAT - NEA SMART are integrata o tehnologie ce permite conexiune la internet, lucru care face posibil controlul temperaturii de oriunde din lume, la orice distanta, usor si inteligent, direct prin browserul vostru de internet fie ca vorbim de laptop, desktop, tableta sau smartphone. Comportamentul de utilizare a sistemului nu se salveaza.
  • FARA URME DE MIZERIE SAU GAURI IN PERETE - cu noile termostate SMART wireless, nu este nevoie sa tencuiti peretele sau sa stricati tapetul existent pe perete. Chiar si in cazul termostatelor pe baza de fir instalarea se face extrem de facil. Actualele controllere de camera pot si usor inlocuite.
Cum ar fi sa plecati in vacanta si sa aveti posibilitatea de a seta dupa drum temperatura pe care o doriti in casa in momentul in care va intoarceti?... Sa ai afara 38 de grade intr-o vara torida, si cu o ora inainte sa vii inapoi din vacanta sa iti poti regla temepratura din sufragerie sau din dormitor sau din toata casa, la doar 18 grade?
Pana in prezent am spune ca sunt ceva argumente pentru operarea cu o astfel de solutie...
Data viitoare revenim si cu ceva date tehnice despre aceste solutii inteligente, variante si eventual niste preturi estimative pentru achizitie.

Puteti sa ne cereti mai multe informatii despre solutiile inteligente NEA SMART de la REHAU la numerele de mai jos:

0727.958.167; 0743.627.427
office@margas.ro
www.margas.ro
www.incalzireinpardoseala.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.