luni, 9 iunie 2014

Racirea in pardoseala, pereti si plafon (tavan)


Incalzire in pardoseala cu teava Pe-Xa garantata 100 ANI pe www.margas.ro  0727958167; 0743627427, accesibila tuturor celor care si-au propus un sistem sigur, durabil si performant. 2014 vine cu o gama larga de sisteme pe partea de automatizare la REHAU. Dupa cum majoritatea dintre noi cunoastem, REHAU este liderul incontestabil pe piata sistemelor de incalzire in pardoseala si pentru asta, in mod obligatoriu, trebuie tinuta stacheta cat mai sus. In materialele ce vor urma va vom prezenta noile produse introduse in gama sistemelor de incalzire in pardoseala.

Puteti face cu incredere o cerere de oferta pentru a va convinge sau puteti incerca cel mai nou calculator de incalzire in pardoseala (click pentru directionare) 

 

Racirea in pardoseala, pereti si plafon (tavan)

Pornim acest subiect de la ideea de a avea totul in jurul nostru la o temperatura constanta…si pe timp de iarna…si pe timp de vara… Temperatura oferita de un sistem de incalzire prin pardoseala, pereti sau plafon nu trebuie sa fie nici mica, dar nici mare…TREBUIE SA FIE POTRIVITA J
Sistemul de incalzire in pardoseala, pereti si tavane se impune in mod sigur in momentul in care vrem sa facem si racirea casei.


Oare este suficient sa incalzim / racim doar pardoseala? Dar totusi nu e mai ieftin sa punem radiatoare, sau daca tot vrem ieftin, nu mai bine ne facem o soba din teracota si am rezolvat problema incalzitului? Pai ... noi aspiram la mai bun ...construim totusi o casa… sistemul despre care discutam exista de zeci de ani in afara si are o rata de peste 98% satisfactie din partea clientilor. Criteriile principale sunt eficienta si confortul.

REHAU are o experienţă de zeci de ani in construcţia sistemelor eficiente de incalzire si racire. Sistemele de suprafata pentru plafoane, pereti si pardoseli in constructia de locuinte sau cladiri nerezidentiale, impreună cu sistemul energetic cu pompa de caldura reprezinta un exemplu bun pentru modul in care, intre clima dintr-o cameră si consumul de energie exista o armonie. Durata de viata foarte mare a sistemului de incalzire / racire prin pardoseala de la REHAU de peste 100 ani, in primii zece, beneficiaza de o garantie cu polita de asigurare.
Racirea pe timp de vara necesita marirea suprafetei radiante. In astfel de situatii pompa de caldura devine o solutie atractiva, cu termen de recuperare al investiei relativ mic, in comparatie cu investitia in gaz si aparate de aer conditionat. Motivul pentru care suntem fortati sa marim suprafata radianta este acel punct de roua  (bruma pe suprafata racita) care in conditiile de umiditate din Romania de aprox. 80%, vara ajunge la 18 grade.

Daca vom vrea sa racim o casa doar cu pardoseala la 18 grade nu intodeauna este suficient, iar marirea suprafetei radiante este obligatorie. Partea de racire poate fi asigurata foarte bine cu o pompa de caldura geotermala HeatSpot sau cu orice agregat frigorific destinat unei astfel de operatiuni. Acest echipament trebuie sa poata citi umiditatea si sa fie capabil sa controleze vana cu trei cai pentru a evita producerea condensului in elementele de constructii.

Racirea incaperilor printr-un astfel de sistem presupune circularea apei la temperaturi scazute. Nu este necesara folosirea unui alt sistem de climatizare, acest sistem nu creaza curenti de aer si nu strica aspectul optic al locuintei. Datorita temperaturii joase, sistemul de racire prin pereti sau plafon asigura randament maxim, putand fi conectat si la surse de energie moderne: panouri solare, pompe de caldura etc.
Incalzirea in pardoseala si pompa de caldura reprezinta solutia viitorului in domeniul incalzirilor ecologice.
Daca suprafata radianta de incalzire / racire in pardoseala, pereti sau plafon depaseste 80% din suprafata totala, poate raci in conditii de securitate maxima fara sa existe pericolul aparitiei de condens pe suprafata.

Pentru orice intrebari sau neclaritati, va stam cu mare placere la dispozitie:
0727.958.167
0743.627.427
office@margas.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.