duminică, 14 iulie 2013

Incalzirea/racire in pardoseala, pereti si plafoane de la REHAU cu 10 ANI GARANTIE si polita de asigurare





Dupa cum ati observat probabil, avem sisteme de incalzire/racire in pardoseala, pereti si plafon.  Clientii ne intreaba pentru ce este necesar sa facem sistemul atat de complex, nu ar fi suficient sa facem doar incalzirea in pardoseala pentru a ne asigura intregul confort.
Daca vrem doar sa incalzim casa, sistemul de incalzire prin pardoseala este mai mult decat suficient dar in cazul in care vrem sa facem si racirea pe timp de vara care este la fel de importanta va trebui sa marim suprafata radianta. In astfel de situatii pompa de caldura devine o solutie atractiva, cu termen de recuperare al investiei relativ mic, in comparatie cu investitia in gaz si aparate de aer conditionat.
Un lucru care in majoritatea cazurilor nu il luam in calcul este durata de viata foarte mare a sistemului de incalzire/racire prin pardoseala de la REHAU de peste 100 ani care, in primi zece, beneficiaza de o garantie cu polita de asigurare.
Motivul pentru care suntem fortati sa marim suprafata radianta este acel punct de roua  (bruma pe suprafata racita) care in conditiile de umiditate din Romania de aprox. 80% vara ajunge la 18 grade.
Daca vom vrea sa racim o casa doar cu pardoseala la 18 grade nu intodeauna este suficient iar marirea suprafetiei radiante este obligatorie.

Partea de racire poate fi asigurata foarte bine cu o pompa de caldura geotermala HeatSpot sau cu orice agregat frigorific destinat unei astfel de operatiuni. Acest echipament trebuie sa poata citi umiditatea si sa fie capabil sa controleze vana cu trei cai pentru a evita producerea condensului in elementele de constructii
Incalzirea in pardoseala si pompa de caldura reprezinta solutia viitorului in domeniul incalzirilor ecologice.
Daca suprafata radianta de incalzire/racire in pardoseala, pereti sau plafon depaseste 80% din suprafata totala poate raci in conditii de securitate maxima fara sa existe pericolul aparitiei de condens pe suprafata.






Pentru detalii va stam la dispozitie : 0727.958.167
                                                     0743.627.427
                                                     office@margas.ro
                                                     www.margas.ro 
                                                     www.heatspot.ro
                                                     www.rehau-incalzireinpardoseala.ro






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.