miercuri, 8 mai 2013

Cum alegem cea mai buna oferta de incalzire in pardoseala?

Da...este o intrebare pe care toti o avem in cap....cum alegem cea mai buna oferta de incalzire in pardoseala in conditiile in care primim cel putin 20 oferte, unele mai ieftine altele mai scumpe.
Acum, daca vorbim cu cei care fac ofertele, nu o sa zica vreunul ca produsul lui sau serviciul oferit este de slaba calitate....asa ca revine intrebarea ...Cum alegem cea mai buna oferta de incalzire in pardoseala?
1. Teava utilizata pentru incalzirea in pardoseala:
PE-Xa indiscutabil este cea mai buna si cu cea mai lunga durata de viata....Din pacate deja in piata au aparut "producatori" de PE-Xa la niste preturi mai mici decat cea PE-Xb, care nu au capabilitatea sa arate exact provenienta tevii, tara de origine si normele pe care le respecta in procesul de fabricatie. In conditiile in care China produce orice si, mai mult decat atat, copiaza orice s-a constatat ca multi din cei care vand teava PE-Xa nu au nici o legatura cu calitatile acestui produs si ma refer aici la gradul de reticulare. Cred ca cel mai usor este sa inscriptionezi o teava cu PE-Xa decat sa o fabrici PE-Xa. Mare atentie sunt doar cativa in Europa care prduc acest tip de teava si pot fi numarati pe degetele de la o mana.

2. Experienta si vechimea firmei care executa:
O pardoseala buna este atunci cand ea este dimensionata corect si montata corect....si oricat de buni cititori ar fi unii, incalzirea in pardoseala este un "job" la care experienta are o mare pondere. Portofoliul de lucrari este extrem de important.
Va recomandam sa faceti vizite clientilor multumiti...minim 10 care au acest sistem de cel putin 4-5 ani, sa verificati relatia firmei cu clientii in timp. Dupa o lucrare clientii mai au intrebari, mai au solicitari iar daca firma nu raspunde este tare neplacut (acestea sunt semnalele din piata, din partea clientilor, care dupa ce au terminat o lucrare si au platit nu mai dau de cei care au executat lucrarea)

3. Dotarea firmei pentru montaj:
Deja traim vremuri in care lucrarile nu se mai pot executa cu un ciocan si o dalta, desi unii se lauda ca o fac. Un executant trebuie sa fie capabil sa faca o proba de presiune la 10Barr. Trebuie sa fie capabil sa incarce o instalatie de incalzire in pardoseala fara aer, sa poata identifica eventuale pierderi de agent termic fie ele si pe timp de iarna (camera in termoviziune).

4. Relatia firmei executante cu producatorul:
Este un lucru care se poate verifica foarte usor. Multi sunt cei care se lauda ca sunt parteneri REHAU, isi afiseaza pe siteuri tot felul de diplome contracfacute, iar cand suni la reprezentanta REHAU nu a auzit nimeni de ei.
Relatia cu producatorul este foarte importanta cand vine momentul sa rezolvi ceva pe garantie... Cu totii stim ca au "glasul dulce" cand vand marfa....si tare "ascutit" cand e vorba sa rezolve ceva pe garantie
Acestea sunt lucruri care pot fi verificate foarte usor la producatori printr-un simplu telefon.


Pentru relatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati  0727958167
                                                                               0743627427
                                                                               www.margas.ro
                                                                               www.rehau-incalzireinpardoseala.ro
                                                                               www.heatspot.ro
                                                                               office@margas.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.