marți, 5 martie 2013

Sfaturi pentru incalzirea in pardoseala

Sfaturi pentru incalzirea in pardoseala

Cum se poate finisa si amenaja o pardoseala sub care a fost instalat un sistem de incalzire cu apa sau cu energie termica

Daca ati optat pentru un sistem de incalzire in pardoseala trebuie sa luati in considerare cateva sfaturi in ceea ce priveste finisarea si amenajarea pardoselei. Din punct de vedere al finisajului, trebuie sa stiti ca linoleumul are o rezistenta mica la transferul energiei termice. Inainte sa achizitionati un astfel de material ar trebui sa cereti mai multe informatii comerciantului sau producatorului despre folosirea unui anumit tip de linoleum pentru finisarea unei pardoseli sub care este instalat un sistem de incalzire.

Parchetul laminat sau cel realizat din lemn masiv este perfect compatibila cu un sistem de incalzire in pardoseala. Pentru optimizarea consumului si pentru cresterea eficientei unui sistem de incalzire in pardoseala trebuie sa luati in consderare grosimea si rezistenta termica a parchetului. Dupa ce ati ales cea mai buna varianta de finisare - linoleum sau parchet - trebuie sa stiti ca si amenajarea si amplasarea unor covoare sau mochete deasupra unui sistem de incalzire in pardoseala trebuie sa tina cont de rezistenta acestora la transfer termic. Cereti sfaturi retailerului de covoare si mochete pentru cele mai bune rezultate.


Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic 
0727.958.167
0743.627.427

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.